Featured Image

TAGS åbner for tilmeldinger

September 19, 2024
 · 
3 min read

Tomorrow’s Awesome Games Showcase (TAGS) vender stærkt tilbage i 2025 og åbner tilmelding til showcasen idag.

Efter en succesfuld debut under Copenhagen Gaming Week 2024, er Tomorrow’s Awesome Games Showcase (TAGS) klar til at vende tilbage i 2025. TAGS er dedikeret til at fremme næste generation af danske og nordiske spiludviklingstalenter og vil igen være en integreret del af Copenhagen Gaming Week, som finder sted fra 13. - 15. Februar i Bella Center. I dag åbner TAGS for at virksomheder og spiludviklere kan tilmelde sig til showcasen.

TAGS 2025 bygger videre på sidste års succes, hvor 39 banebrydende spil fra indieudviklere og studerende blev fremvist i Bella Center. TAGS 2025 vil endnu engang give både spirende spiludviklere og nyuddannede studerende en unik platform til at fremvise deres projekter for et bredt publikum, herunder publikum, brancheeksperter, investorer og spilentusiaster.

"Det er en fornøjelse at bringe TAGS tilbage i 2025. Sidste år fik vi en utrolig positiv respons fra både udviklere og besøgende. TAGS er ikke kun en mulighed for at vise fremtidens spil, men også en unik platform for at skabe netværk og samarbejde på tværs af spilindustrien." - udtaler Niels A. Wetterberg, direktør  for Games Denmark. "

“Som medarrangør af Copenhagen Gaming Week er vi stolte af at kunne give spirende talenter en platform, hvor deres kreativitet og innovation kan få den opmærksomhed, de fortjener. TAGS er som indiescene med til at vise hele rejsen og økosystemet i spilbranchen og her kan Danmark altså noget helt specielt.” - udtaler Jakob Lund Kristensen, direktør for Blackbox Media

Deltagerne har mulighed for at modtage direkte feedback fra både publikum og branchefolk, hvilket kan hjælpe med at finpudse deres spil og tage deres projekter til næste niveau. TAGS skaber dermed også muligheder for fremtiden. Deltagerne i TAGS 2025 får mulighed for at møde repræsentanter fra Business Hub Greater Copenhagen, som tilbyder rådgivning inden for forretningsudvikling, pitch-træning og økonomistyring til startups og små og mellemstore virksomheder. Vinderen af showcasen får igen i år en plads på EGS i San Francisco i marts 2025 og en stand på Nordic Game Conference i Malmø i April.

”At vinde TAGS havde et kæmpe impact for os. Vi stod på daværende tidspunkt og var i gang med at rejse penge og den validering vi fik ved at vinde TAGS gav endnu mere troværdighed til produktet såvel som vores virksomhed. Det var med til at sende et stærkt signal, når et lille dansk startup tropper op i USA ved European Showcase og GDC.” - Sebastian Bendt Sørensen, direktør for CinderCat, vinder af TAGS 2024

Tilmeldinger for virksomheder er åbne idag. Nærmere information kan findes på: http://awesomegames.show


Om TAGS

Tomorrow’s Awesome Games Showcase (TAGS) afholdes af brancheorganisationen Games Denmark sammen med en række partnere, herunder NIMBI - og er en del af Copenhagen Gaming Week. Det fungerer som en platform for opkommende spiludviklere til at vise deres arbejde frem for både et nationalt og internationalt publikum. TAGS har som mål at styrke det danske økosystem for spiludvikling og bidrage til væksten i den danske spilindustri.

Om Copenhagen Gaming Week

Copenhagen Gaming Week er en ny gamingfestival, der blev lanceret i januar 2024 med mere end 12.500 besøgende i alle aldre. Festivalen er udviklet i samarbejde mellem Bellagroup, Wonderful Copenhagen, og Blackbox Media med støtte fra Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Festivalen har til formål at placere København og Danmark på verdenskortet som en destination for gaming, spiludvikling og esport. Copenhagen Gaming Week samler både spiludviklere, investorer, politikere og gamingentusiaster med en ambition om at vokse og udvide festivalens internationale fokus i de kommende år.

For mere information

Niels A. Wetterberg, niels@gamesdenmark.dk